Våra tjänster

Våra tjänster


 

Våra tjänster vänder sig till både företag och privatpersoner:Bokföring


Att sköta den löpande bokföringen kan vara tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full kontroll på hur den ska skötas. Det kan lätt smyga sig in små fel, och inlämningstidpunkterna hos Skatteverket kan missas med påminnelseavgifter som följd. Vi är specialister på att sköta våra kunders bokföring effektivt och kan även vara ditt ombud hos Skatteverket. Du kanske vill ha hjälp med något av följande:


Kontera och registrera verifikationer

Upprätta leverantörs- och kundreskontra

Betalningar

Fakturering

SkattedeklarationerVi håller koll på att du ligger på rätt nivå beträffande resultat, löneuttag mm, och bokför allt material och skickar lättförståeliga periodrapporter till dig.

Ditt företags lönehantering kan vi också sköta, om du vill slippa det krångliga med att räkna på sjukavdrag, semesterberäkning, traktamenten mm.


Bokslut


Efter årets slut sammanställer vi ditt bokslut och går igenom förändringar mot föregående år. Nu är det också dags att se över vad som behöver ske, man kanske vill skjuta på del av beskattningen genom avsättning till periodiseringsfond, det kanske finns möjlighet för bolagets ägare att få ut en del av företagets vinst som utdelning, skattekonsekvenser av detta mm. Allt detta går vi igenom och tillsammans får vi fram vad som är bäst för er.

Därefter upprättar vi en årsredovisning. Alla aktiebolag måste enligt lag varje år upprätta en årsredovisning och skicka in den till Bolagsverket.

När allt arbete med årsbokslut/årsredovisning är klart sköter vi all rapportering både till Skatteverket och Bolagsverket.


Deklarationer


Det kan vara både krångligt och tidskrävande att löpande lämna skatterapporter till skatteverket. Det är många olika datum att hålla reda på, när det gäller momsdeklaration och löner skatteavdrag och sociala avgifter.  Du kan tryggt lämna över ansvaret på oss. Tillsammans med den löpande bokföringen sammanställer vi vad som ska betalas och när det ska vara betalt hos Skatteverket. Allt för att underlätta för dig att driva ditt företag så enkelt som möjligt.


Vi ser även till att skatteverket får in en inkomstdeklaration på företaget i tid, och upprättar även K10 blanketter till ägarna av företaget samt privata inkomstdeklarationer.


Med andra ord så håller vi koll på vad som ska rapporteras, hur mycket, och när det ska vara betalt åt dig, allt för att underlätta för dig att driva ditt företag.


Rådgivning


Ska du starta nytt företag? Eller ska du kanske köpa, sälja eller ombilda ett företag?


Vid nystart hjälper vi dig att välja företagsform samt det praktiska arbetet kring själva bildandet. Vi hjälper  till kring  frågor som rör affärsplan och budget.


Vi har mångåriga erfarenheter från en mängd olika företag och verksamheter, tillsammans löser vi de frågeställnigar och funderingar som kan uppstå. 


Starthjälp – för dig som  själv vill sköta den löpande bokföringen!


Under tre timmar hjälper vi dig med att komma igång med din bokföring till ett lågt fast pris på 1250:- exkl. moms. Vi gör det med Visma eEkonomi eller Fortnox. Genomgången gör vi online, så du sitter vid din egen dator och tar del av vår skräddarsydda utbildning.


Klicka här för mer information om vår starthjälpBokföringskurser


Behöver du gå en bokföringskurs eller lära dig mer om redovisning. Klicka här för information om våra bokföringskurser. 

Nilssons Ekonomi & Redovisning AB

Besöksadress: S:t Olofsgatan 42, 521 35 Falköping |  E-post: info@nilssonredo.se | Telefon: 0725-929290